LIPOSONIX

LIPOSONIX

Liposonix este cea mai nouă tehnologie de pe segmentul medical non-invaziv. Tratamentul este unul revoluționar, echivalentul unei liposucții  non-chirurgicale, ce elimină grăsimea, în doar o ședință, fără bisturiu. Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care sunt aproape de greutatea ideală, dar care nu pot scăpa de depozitele de grăsime din zone greu accesibile, zone în care alte tratamente sau exerciții nu au dat rezultate.

Liposonix utilizează ultrasunetele intens focusate la o adâncime precisă subcutanată de 13 mm sau 0.8mm pentru a distruge celulele adipoase și  a reduce circumferința corpului. În timp celulele grase distruse vor fi prelucrate de către căile naturale fizilogice și metabolice ale corpului. Ultrasunetele intens focusate distrug selectiv celulele grase localizate subcutanat, epiderma, nervii și vasele sanguine ramânând nevătămate.

Efectul final al tratamentului va fi vizibil după 4-8 săptămâni de la prima ședintă ,deoarece metabolizarea totală a grăsimilor de către corp necesită un timp de așteptare îndelungat. Specialiștii recomandă apoi un control pe lună pentru a urmării cât mai eficient progresul. La nevoie, tratamentul se poate repeta după minim 6 săptămâni.

Efecte adverse:

Nu s-au raportat efecte adverse grave, nici nevoie de repaus după tratament, însă, o ușoară durere va fi simțită pe parcusul ședinței de tratament, precum și edeme și echimoze care vor trece de la sine în câteva zile.

CALL CENTER: +40 725 427 293