Despre noi

Despre noi

- aici găsiți informații despre site-ul nostru și despre echipa noastră -

IMG 20170504 WA00141 - Despre noi
certificat absolvire - Despre noi
IMG 20170504 WA00121 - Despre noi
Autorizatie Aesthetic Beauty 1 - Despre noi
IMG 20170504 WA00111 - Despre noi
Autorizatie dermopigmentist - Despre noi

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

FAMISOO, compania numărul 1 în lume în industria pigmenților de înfrumusețare, a ajuns și pe piața din România și vă pune la dispoziție tehnici noi de înfrumusețare ce reduc costurile produselor de machiaj. Toate produsele FAMISOO sunt certificate internațional, pentru siguranța consumatorilor, de către: SGS, DermaTest și FDA.
  Adriana

  Adriana este unul dintre trainerii și esteticienii noștri de top la Famisoo. Optimistă, foarte motivată și ghidată de spiritul antreprenorial, ea nu se oprește niciodată din învățat tehnici de înfrumusețare și îngrijire a pielii. Cu peste cinci ani de experiență în domeniul frumuseții, o recomandă tehnicile de îndepărtare a tatuajelor, machiajul permanent, dermopigmentare, microblading,mezoterapie/microneedling, lifting facial nechirurgical, rejuvenare facială și multe alte tratamente. Pasiunea sa pentru machiaj s-a concretizat în cursurile de machiaj permanent, pe care le-a dezvoltat de la începuturile procedurii. A ajutat la specializarea a peste 150 de experti in machiajul semipermanent, oferind calificări recunoscute pe plan internațional în peste 42 de țări.

  Adriana
  Simona

  Cu o experiență profesională de peste 7 ani în domeniul esteticii profesionale, perfecționistă, Simona este trainer internațional și specialist în dermopigmentarea estetică și medicală în cadrul Famisoo. Trainer în tratamentul problemelor estetice cu laser şi IPL (lumină intens pulsată), microblading, rejuvenare facială, mezoterapie/microneedling, lifting facial nechirurgical și multe altele. Pasionată de cele mai mici detalii, care fac diferența dintre mediocritate și perfecțiune, o recomandă zecile de cliente mulțumite de tehnicile și rezultatele sale.

  Simona
Vrei să înveți mai multe despre înfrumusețare?
Vizitează canalul nostru de YouTube!

De ce famisoo ?

Conceptul nostru

Famisoo este numărul 1 în lume în industria pigmenților de tatuaj cosmetic și acum este prezent și pe piața din România. Gama variată de produse și specialiștii sunt ceea ce fac conceptul nostru să iasă în evidență.

DESIGN-ul Webste-ului

Design-ul website-ului nostru este unul accesibil pe toate platformele (PC, smartphone, tablete, etc.) și lucrăm zilnic la interfață pentru a vă oferi o experiență cât mai placută în timp ce navigați pe FAMISOO.RO.

COMENZI

Fie că îți place să comanzi online (din SHOP) sau să vorbești direct cu un consultant FAMISOO, pe site-ul nostru găsești atât un formular de contact cât și numerele de telefon ale specialiștilor noștri.

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă doriți să vorbiți cu unul dintre membrii echipei noastre, puteți folosi formularul de contact pentru a scrie un e-mail (durata de răspuns - 24 de ore) sau puteți folosi unul dintre numerele de telefon disponibile pe pagina CONTACT.
CALL CENTER: +40 725 427 293